RO

Reacția noastră împotriva COVID-19

Solidaritatea contează

Anul 2020 a reprezentat pentru noi toți un an al adaptării, al rezilienței dar și al solidarității: adaptarea la noi metode de învățare, de lucru, de interacțiune, al hotărârii de a merge mai departe, de a reuși să îndeplinești tot ce ți-ai propus indiferent de obstacole. A fost, însă, și anul solidarității și generozității celor care au contribuit încă de la început la susținerea comunităților în perioada pandemiei.

Încă de la debutul pandemiei, comunitatea UiPath din întreaga lume a reacționat și s-a implicat în campania noastră internă pentru Fondul Global de Urgență,  în contextul COVID-19.

În mai puțin de 2 săptămâni, sprijin în valoare de 1 milion de dolari a fost oferit copiilor din programe și familiilor lor, spitalelor și altor instituții medicale din România dar și familiilor migranților interni din India și copiilor din programele noastre derulate în Bangalore.

Cu sprijinul partenerului nostru, Give India, am distribuit anul trecut, în timpul carantinei, peste 1 milion de porții de mâncare copiilor vulnerabili și familiilor lor care au trecut printr-o migrație internă de proporții din zonele urbane către ariile rurale din India (Bangalore, Delhi și Mumbai), grav afectate de contextul pandemic. Organizația are o istorie de 20 de ani, în care a lucrat cu toate marile fundații internaționale

Pe lângă abordarea unei crize umanitare de proporții pentru migranții interni din India, UiPath Foundation a oferit, prin Fondul Global de Urgență, peste 4000 de pachete cu alimente de bază pentru copiii susținuți în Bangalore împreună cu Dream a Dream.


România:


2.5 tone de echipamente de protecție au fost donate pentru 55 de spitale din 24 de județe din țară.


10.025 salopete medicale; 


6.600 halate de protecție;


50.000 de perechi de mănuși de protecție; 


1.380 mănuși CUT;


10.525 măști FFP2; 


12.150 măști de unică folosință;


300 de viziere medicale; 


57 de ventilatoare medicale au fost reparate;Copiii din programele fundației și familiile lor (circa 800 de persoane) au beneficiat de sprijin continuu, fiindu-le asigurate pachete cu produse alimentare de bază, produse de igienă,  sprijin umanitar de urgență în cazurile grav afectate de COVID-19 și acces la educație online.

India:
Peste 1 milion de porții de mâncare au fost oferite migranților interni care și-au pierdut locul de muncă din cauza pandemiei;4.000 de pachete cu produse alimentare de bază au fost distribuite copiilor și tinerilor din programele educaționale susținute de UiPath Foundation în Bangalore, precum și famiilor acestora.
Înapoi