RO

Manifestul nostru

Curajul e indisociabil de cine suntem și de modul în care aducem schimbare în propriile vieți, dar și în viețile celor din jur.

La UiPath Foundation, curajul este despre sufletul pe care îl punem în gândurile și acțiunile noastre. Este despre solidaritate și compasiune, despre potențial și șanse, despre adaptabilitate și reziliență.

Pentru noi, curajul înseamnă să fim prezenți cu echilibru în viețile copiilor și familiilor pe care le susținem. Înseamnă să reacționăm repede când provocările limitează șansa la un viitor mai bun. Să construim alternative cu răbdare și sens.

Din ianuarie 2019, învățăm despre curaj de la voluntarii noștri, de la partenerii din comunități, de la copii și familiile lor, de la profesori și directori de școli, de la membrii boardului, donatori, colaboratori și susținători. Curajul e ceea ce construim împreună, pas cu pas, pentru un viitor în care e loc pentru toți, indiferent de mediul social din care provii.

Raportul de activitate UiPath Foundation 2020 este o colecție de programe și inițiative care consolidează curajul pe termen lung.

Înapoi