RO

Bun venit la UiPath Foundation!


Mă bucur să împărtășesc cu voi poveștile despre speranță, reziliență și curaj, din comunitățile în care intervenim încă din 2019.

Misiunea noastră globală la UiPath Foundation este să ne asigurăm că toți copiii au acces egal la viitor, indiferent de mediul lor social. Ne dorim o lume în care copiii își decid singuri calea spre viitor, având toate resursele educaționale și un ecosistem de sprijin care se asigură că potențialul acestor copii nu rămâne captiv în sărăcie.

De la începutul poveștii noastre ca organizație non-profit globală în ianuarie 2019, am ajuns la peste 25.000 de copii din România și din India.

Acestea sunt poveștile din spatele cifrelor. Povești despre curaj, potențial și speranță, povești pornite din înțelegere și încurajare, dovada clară a faptului că, în ciuda provocărilor anului trecut, copiii din medii vulnerabile din România și India au un potențial educațional nelimitat.

Vă încurajez să vă lăsați conduși/se de poveștile copiilor din programele noastre și ale familiilor lor, ale partenerilor noștri strategici, voluntarilor, echipei și ale susținătorilor noștri. Acestea povești despre perseverență și curaj ne inspiră și dau echipei noastre energia și motivația să ne continuăm misiunea dedicată copiilor defavorizați.

2020 a fost un an important în parcursul nostru, un an al adaptării continue la provocări din ce în ce mai mari. Dar a fost și un an al speranței.

Preocupați de dezvoltarea competențelor digitale ale copiilor și profesorilor din comunități vulnerabile, am inclus în programele noastre și asigurarea conectivității și a infrastructurii  necesare educației online. Am răspuns tuturor provocărilor cu empatie, acordând atenție fiecărui copil din programele noastre, găsind cele mai bune soluții pentru a menține copiii conectați la educație.

Aceste povești nu ar fi fost posibile fără implicarea și generozitatea fondatorilor, a membrilor board-ului nostru și a donatorilor UiPath Foundation, care ne susțin și împărtășesc viziunea noastră. Toți aceștia, alături de partenerii, voluntarii și mentorii noștri - cred în potențialul nelimitat al copiilor, dovadă stând implicarea și devotamentul lor pentru programele noastre. Și, nu în ultimul rând, acest efort enorm nu ar fi fost posibil fără echipa fundației - nouă oameni cu o viziune comună: să aducă o schimbare cu sens parcursului educațional al copiilor din întreaga lume.

Recunoștința mea profundă pentru curajul și implicarea tuturor!

Sunt bucuroasă să continui această poveste despre crearea unei lumi în care copiii cred în potențialul lor și reușesc! Vă invit să ne fiți alături!

Raluca Negulescu-Balaci

Director executiv UiPath Foundation
Înapoi