RO

Echipa

Raluca Negulescu-Balaci

„Grija noastră a fost să creăm cel mai bun context educațional pentru copiii cu care lucrăm și cred că am reușit, cu empatie și echilibru, să îi ajutăm să-și continue activitățile, în ciuda obstacolelor” spune Raluca, directoarea executivă a UiPath Foundation. „Faptul că am reușit să fim aproape de copii, în timp ce eram cu toții închiși între patru pereți, să putem fi atât de conectați, cred că este foarte valoros.” Raluca se uită la 2020 ca la un mare act de generozitate, în care s-au mobilizat peste 500 de oameni din echipa UiPath și care au contribuit la fondul de urgență COVID-19 cu aproape 1 milion de dolari care a ajutat cauze atât în România cât și în India, de unde colegii le transmiteau anul trecut că oamenii se tem mai mult să moară de foame decât de virus. În România, UiPath Foundation a susținut și cadrele medicale la începutul pandemiei, distribuind 2,5 tone de echipamente spre 55 de spitale în toată țara. Una dintre reacțiile rapide a fost și trimiterea de pachete cu produse de igienă spre toate familiile copiilor din programele lor. „Ne-am concentrat pe copiii din rural, pentru că e dificil să le spui să-și spele mâinile, când ei nu au apă curentă în gospodării.”

„2020 a fost despre adaptabilitate și reziliență”, spune Raluca, „și nu poți să o ai pe una fără cealaltă.”

Pandemia a adus și continuă să aducă provocări și multiple incertitudini, iar cuvintele ultimului an au fost, și pentru noi, echipa UiPath Foundation: repliere, adaptare și solidaritate.
Încă de la început, am preferat să găsim rapid soluții eficiente, adaptate noii situații, cu grija de a nu altera în vreun fel obiectivul programelor noastre educaționale dedicate copiilor din medii vulnerabile.

Înapoi